Pages

Förstå gemensamma, länkade och delade lång sikt vårdförsäkringen täckning

Få en offert»Det finns betydande skillnader mellan gemensamma och länkade långsiktig vård försäkringsbrev.  En typ kan par att dela en politik medan andra tillåter en make eller maka att utnyttja fördelarna med deras makar politik.

Det finns vissa fördelar med att varje typ av LTC politik och med hjälp av en agent, par kan vanligtvis besluta vilka försäkringar som bäst passar deras nuvarande och framtida behov.

Länkade principer tillåter bara den första maken att utnyttja förmån poolen med andra om alla de första make/maka förmån dollar redan har lagts ned på vård. Alltså två principer köps - en för varje make - och de får sällskap av en ryttare som gör par att dela nytta pooler.

Lång sikt vård försäkringsskydd vilket möjliggör en länkad förmån var de vanligaste långt många år.  Många konsumenter lärde känna dessa typer av coverages som delade vård.  Flera försäkringsbolag erbjuder delad vård cyklister mot en extra kostnad av försäkringstagaren.

Vetskap om det var två tillgängliga förmån pooler hjälpte lugna en man och hustru att extra dollar skulle finnas tillgänglig om endast en av makarna blev sjuka eller skadade och var om begäran om en längre tid.

Fördelen är ganska enkelt eftersom det finns två separata principer som kan delas i följd alltså dubblera mängden pengar och tid till en av insureds.

Det är dock viktigt att veta att bägge principerna inte kan användas samtidigt av samma make. Fördelarna kan utnyttjas separat av varje respektive make/maka, men de två politikområdena kommer inte utdelningen samtidigt för en person som i anspråk.  Den första principen måste vara uttömda innan den andra politiken kommer att erbjuda förmåner av samma försäkringstagaren.

Kostnaden är den främsta nackdelen för en länkad långsiktig vård politik. Två separata principer måste köpas (en för varje make) och sedan en delad vård rider måste också köpas så att coverages kopplas.

I vissa fall mindre täckning kan köps av varje make och sedan länkad, men det kan inte hjälpa om mer dollar behövs under en kortare tid från ett av politikområdena.

Alla ansåg att länkade politik kan vara mycket värdefullt att en försäkrad par. Medan täckningen kostar mer, de fördelar som kan betalas ut över tiden kan mer än kompensera priset om endast en av makarna behöver utökad vård och hans eller hennes egen pool med pengar, konsumeras bestämmanderätten.

Lång sikt vårdförsäkringen som är gemensamma kommer lika ägas av en make och maka eller kvalificerade par. I detta fall endast en politik (eller förmån pool) köps från LTC leverantör och båda par kan rita från politiken samtidigt eller separat när vård behövs.

Gemensamma försäkringar erbjuder samma typer av ryttare som länkade politik göra; som inflationen skydd, återställande av förmåner, icke förverkande klausuler och liknande. Endast en pool av pengar är dock tillgängliga för både man och hustru.

Gemensamma långsiktiga vård är vanligtvis mer flexibla i detta extra delad vård riders inte behövs.  Båda makarna kan göra anspråk på samma gång och dra fördelar fram till de dag eller månad maxkapacitet tillåts för av politiken.

Försäkringsbolagen erbjuder gemensamma politik har dessutom också infört hybrid liv och annuitet planer som kan ägs och dragit av båda makarna. Hybrid planer är populära eftersom de erbjuder nuvarande och framtida värde till den försäkrade vid lång sikt och sjukvården behövs aldrig av antingen make.

Den primära fördelen av en gemensam politik är lägre årlig Premier. Det är osannolikt, men inte omöjligt, att båda makarna måste utökade lång sikt vård täckning. Genom att köpa en gemensam politik, kan par minska deras övergripande bidrag och dela samma förmån poolen till skillnad från en länkad plan. Och det skulle finnas något behov av att köpa en delad vård rider.

Nackdelen är om mer vård behövs än ursprungligen köptes. I händelse av att båda makarna blir sjuka eller som skadas på samma gång, ger försäkringen helt enkelt inte tillräckligt förmånen att täcka sådana betydande utgifter. Medan det skulle tillhandahålla vissa fördelar, kan det fortfarande lämna familjen utan tillräckligt lätt tillgängliga resurser till sitt förfogande.

När det gäller en gemensam plan, är det klokt att köpa lite mer daglig nytta och att också överväga en starkare inflationen rider (5% gödselmedelsrecept till exempel) till konto för LTC kostnader för båda makarna samtidigt.  En större inflationen rider hjälper förmån poolen växa och möjliggöra mer per dag eller månad dollar förutbetalda för vård.

Hyers och intresseföretag är en oberoende försäkring byrå som specialiserat sig på traditionella och hybrid lång sikt vård försäkring politik. Vi erbjuder direkt till konsumenten, täckning från flera mycket nominellt och välkänd LTC leverantörer.

Kontakta oss idag för att begära offerter och/eller att jämföra täckningen alternativ.



View the original article here



Peliculas Online