Pages

Högsta annuitet Bonus konton

Få en offert»Vi får flera förfrågningar från fasta och indexerade annuitet bärkassar som försäkringsbolagen erbjuder de bästa bidraget bonusarna på första året och efterföljande årliga inlåning.

Räntesatser och bonuserbjudanden ändras ständigt, så det är bäst att Kontakta oss för aktuella avkastning och illustrationer som en storlek inte passar alla med de flesta investeringar.

Det finns investerare som söker en lämplig annuitet överrullning och det finns också de som behöver en hög första året bonus för att rättfärdiga lämnar en under utför tillgång som en variabel annuitet eller aktiefond.

Det är viktigt att förstå hur annuitet bonus konton fungerar och vad som kan förväntas över tiden innan du investerar i en som erbjuder den högsta bonus summan under det första året.  Medan det finns massor av konton erbjuder 10% premium bonusar eller mer, de inte allt arbete på samma sätt.

Mest fasta och indexerade annuiteter erbjuder en engångsavgift bonus på alla Premier deponeras under det första året. Mängden bonusen är vanligen knutet till termen annuitetens giltighet. Det vill säga, begår ju längre sikt (i år) investeraren en insättning till försäkringsbolaget, då ju större den första år bonusen.

Första året bara bonus konton är vanligtvis lämpliga för konsumenter som vill avsluta en under utför investeringar. Kanske de har förlorat pengar i en dåligt rekommenderade aktiefond eller vill byta en variabel annuitet för en säkrare investering som en fast eller indexeras konto.

Förskottsavgifter bonusar kan hjälpa konto för investeringsförluster någon annanstans så de potentiella finansiella angst vid vältning en variabel annuitet med en större död förmån inte verkar vara så svårt. Detta sätt det ackumulerade värdet av det nya kontot (inklusive bonus) kan enkelt fånga upp till döden förmån värde eller nyinvesteringar värdet för det främmande variabla instrumentet.

Inte helt lika vanliga som det första året bara skriver, konton erbjuder flerårskalender bonusar är populära för dem som sparar långsiktigt - ett år i taget. En Välj några annuitet leverantörer erbjuder premium bonusar (vissa så högt som 10%) på alla insättningar som har gjorts under de första fem åren av kontot.

Detta kan vara mycket värdefulla för dem som långsamt avyttra från en annan investeringar. Ett exempel skulle vara någon som systematiskt konvertera sin traditionella IRA till en Roth IRA. Fördelen är att inkomstskatt ansvar skapades av Roth IRA konverteringen skulle spridas över mer än ett år.

Flerårskalender annuitet konton är också lämpliga för dem som sparar mot pension. Om större insättningar kommer att göras över en 2-5 år tidsperiod, kan sedan kontot ägare utnyttja bonus möjlighet att ge en mycket större kapitalbelopp att dra av under sin pension år.

Annuities
Inkomst ryttare blir alltmer i popularitet med många investerare som vill ha en garanterad inkomstström under pension.

När ryttaren är kopplad till vissa fasta och indexerade livräntor, krediteras kontovärdet inkomst också med bonusbeloppet.

De som vill att avyttra en del av deras portfölj från upp-och nedgångar av övergripande marknaden använder garanterade annuitet inkomst riders (med eller utan en bonus) som ett enkelt men mycket effektivt sätt för att skapa en framtida livstid ström av inkomst. När en 10% bonus läggs till kontovärdet, är framtida inkomster strömmar ännu mer tilltalande.

Den första och mest uppenbara är tid. För att säkra en stor första eller flerårskalender bonus, måste investerare vara villiga att begå sina dollar under en längre tid. Alla erbjuder en 10% eller större bonus kommer vanligtvis kräver minst en period på tio år överlämnande.

Det är viktigt att förstå att kontot ägare har alltid straff-fri tillgång till sina investerade medel. Om de väljer att dra tillbaka alla bedömningen dock sina pengar innan annuitet är, då de kan vara en tidig överlämnande påföljd.

Tidiga överlämnande påföljder inte bedöms på regelbundna ränteintäkter återkallar, årsvis huvudmannen (normalt 10% - 20%) drar sig tillbaka, drar tillbaka av hälsoskäl, under annuitization, eller vid dödsfall. Annuitet investerare med längre överlämnande perioder har flera sätt att få tillgång till deras medel för några nummer eller skäl utan motstående påföljder.

Det är också viktigt att veta om bonusen är associerad med västar hänsyn valda annuitet över tid. några gör vissa inte. Det vill säga att om ni drar tillbaka alla dina pengar tidigt, sedan bonusen kanske inte helt ensam. Intjäningsvillkor regler kan också komma spelar in när ägaren passerar bort. Bör hänsyn ägaren förgå tidigt, kan bonus värde inte vara helt tillkommer med vissa försäkringsbolag.

Köpare av annuiteter kan också be om första eller senare års bonusar kommer att minska framtida intresse vinster. I vissa fall kan ett fast konto med ingen bonus, men erbjuder en garanterad flerårskalender kurs erbjuder större vinster på längre sikt än en erbjuder en större första året bonus och oförutsägbara framtida avkastning.

Konsumenterna bör alltid fråga om de garanterade räntesatser som erbjuds av försäkringsbolaget under hela kontraktet beroende på vilken annuitet köpt.

Sammanfattningsvis får annuiteter erbjuda bästa bonus möjligheter inte vara samma för varje person och i varje situation. Och vissa kanske helt enkelt inte är tillämpligt på alla för vissa investerare. Det är alltid klokt att tala med en expert för att se till att alla variabler uppfattas grundligt innan du investerar.

Hyers och Associates, Inc. är en full service, oberoende försäkring byrå som specialiserat sig på fasta, indexerade och omedelbar annuitet konton. Vi hjälper konsumenter över hela landet med överrullningar, 1035 utbyten och pensionering planering.

Kontakta oss idag för mer information.



View the original article here



Peliculas Online